Advies op maat

Vers van de kwekerij

Over ons

Welkom bij de Haagplantenspecialist! Graag stellen wij ons aan u voor. Zoals onze naam al aangeeft zijn wij actief in de verkoop van haagplanten. Waarom? Omdat wij houden van hagen; strakke hagen wel te verstaan. Een mooie haag is een lust voor het oog en een eyecatcher in uw tuin!

Advies op maat

De Haagplantenspecialist is geen platte webshop met een paar plaatjes en een bestelbutton. Advies op maat staat bij ons voorop. Nadat u uw wensen bij ons kenbaar heeft gemaakt gaan wij voor u aan de slag. Uw wensen kunnen op talloze verschillende manieren worden ingevuld; wij kiezen de juiste optie voor u uit die het best bij u past. Een maatwerk-offerte in combinatie met actuele foto’s van onze planten zijn de standaard bij ons. Binnen een paar uur heeft u een offerte! Mooie planten tegen aantrekkelijke prijzen.

Vers van de kwekerij

Verse, frisse en volle planten! Na het plaatsen van uw bestelling kunnen wij al binnen enkele dagen leveren. De planten die u koopt zijn vaak de dag ervoor gerooid, verser kunt u het niet krijgen! Onze planten zijn goed gewortelde planten met kluit of in een pot. Het zijn planten die met grote zorg gekweekt zijn en op gezette tijden zijn gesnoeid, bemest en ondersneden.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Graag zijn wij u van dienst! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. We zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar op 06-12744145 of via e-mail: info@haagplantenspecialist.nl

Jan Onland Haagplantenspecialist

Advies op maat

Vers van de kwekerij

Vraag een offerte aan